Nya Volvo reservdelar och en härlig tid i solen

Nu börjar enligt mig den bästa tiden på året, nämligen sommaren. Det innebär att jag kan stå utomhus i solen och utföra min favoritsyssla – beställa hem nya Volvo reservdelar och meka med min gamla trotjänare. Min 240 har hängt med i många år nu och sett många vintrar där vi tillsammans tagit emot halkiga vägunderlag med glädje. Denna vinter gick det dock lite extra vilt till vilket gjorde att det nu krävs en hel del reservdelar för en större ompyssling och renovering av min gamla trotjänare.

När jag nu skall beställa mina nya Volvo reservdelar tänker jag inte bara byta ut den trasiga växellådan, utan även unna mig ett nytt turbosystem och nya fräscha bromsar.

Det finns även en hel del annat jag tänkte be dom beställa hem åt mig och bilen.

Reservdelar till både min och grannens Volvo

Inte nog med det så sprang jag igår på grannen som berättade att även hans Volvo (dock en ganska så mycket nyare modell) skulle behöva lite omvårdnad i form av ett nytt kylsystem och även montera en dragkrok på bilen. Biltokig som jag är lovade jag att fixa detta åt honom i början av sommaren så han slipper åka runt i en överdrivet varm bil.

Det är även ett rent nöje för mig att sitta och vältra mig i utbudet av Volvo reservdelar och stylingprodukter på nätet att klicka hem och det är vad jag har planerat att tillägna kommande stund till. Jag tror till och med jag skall bunkra upp med reservdelar som jag vet går åt med jämna mellanrum, såsom torkarblad och lite nya filter. Även min gamla 240 behöver få sig en service då och då och vad är då bättre än att beställa hem sina Volvo reservdelar för att sedan tillbringa soliga dagar till just detta? Inte mycket i mina ögon.