Billiga kondomer är bäst

Att skriva om sex och samlevnad kanske känns konstigt för denna sidan, men det är det faktiskt inte. För det finns en hel del ordvitsiga grejer man kan säga om sex som bara måste tas upp här.

Visste ni till exempel att ha sex eller att älska heter olika saker beroende på vart i landet man bor? Till exempel heter det bonka bäver i Borås, I Flen heter det att göka och i Alingsås kallar man det att man får sig ett nyp. I Karlskoga heter det att pippa och i Arvika brukar man säga att man har fått flott på skin på spiken. Dessa är bara ett fåtal av alla de variationer som man kan kalla att ha sex. Det bör därmed finnas en hel del rim man kan skapa med dessa kombinationer, nedan följer några som tog ett fåtal minuter att komma på.

Dags att strippa för nu ska vi pippa
Nu är det slut med att söka, dags att börja göka
Inte mycket jag kräver, vill bara bonka bäver

Tre mycket enkla rim som man måhända kan använda någon gång när man själv och ens partner känner sig redo för lite vuxenlek. Vem vet, kanske är dessa rim bra sätt att berätta vad man önskar göra men personen man har pratat med hela kvällen? Försöka går ju. Tips är dock att undvika rimmet om bonka bäver, är nog inte det bästa att säga vid första mötet. Då är det bättre att försöka spela lite cool och avslappnad och endast antyda på vad man skulle vilja göra.

Vad ni än kallar det eller hur ni kommer i säng hoppas vi alla att ni använder kondom. Inte för att ni inte ska föröka er, utan för att ni ska skydda er. Det bästa skyddet är billiga kondomer som håller hela ligget. Både ekonomiskt och skönt.