Julpapper gör en tapper

Det är nu endast 20 dagar kvar till farbrorn med det vita skägget och de röda kläderna gör besök i de svenska hemmen. Att köpa julklappar till nära och kära har för många med andra ord bara börjat, julpapper har köpts och beställningar på x-antal onlineaffärer har lagts. Till er som inte redan har kommit på vad ni ska använda för rim (om ni kommer använda rim) kommer här några exempel.

Köper ni parfym eller annan ”lukta gott” grejer kan ni använda: Använd denna varje dag, för allas välbehag.
Måhända inte så värst snäll, men i ett kompisgäng kommer detta rim inte att tas på allvar, utan på skoj.

Köper ni smycken eller liknande funkar denna: Dessa är ganska simpla, men de får dig att impa på dina vänner.
Ett litet skämt om att vänner (oftast kvinnor enligt filmer) alltid blir avundsjuka när någon i gruppen har fått smycken.

Till barnen i familjen har ni kanske köpt lego till, då kan ni använda denna gamla godingen: Dessa små klossar lossar riktigt bra, men kan också sitta fast och bli en mast.
Detta rim kommer ifrån när Lego piratskeppen var som störst på 90-talet.

Denna sista saken är ett spel, då många familjer äger en TV och spel är detta ett rim som många antagligen kommer ha användning av: Att sitta i värmen framför skärmen är att föredra, bättre än ute och leka lär alla veta.
Detta rim syftar på att folk, speciellt dagens barn föredrar att sitta inne med en skärm än att vara ute och leka.

Förhoppningsvis får ni användning för något eller några av dessa rim. Om ni har några egna rim som passar bättre på det ni köpt och till de ni har köpt, bör ni såklart använda det.

Vare sig ni använder rim eller inte får ni lycka till med presentletandet.