Vi rimma tills vi svimma

Vi älskar rim och rebusar, det var därför som vi hade en rimtävling i helgen. Rimtävlingen gick ut på att man i tur och ordning fick dra ett ord ur en hatt, sedan hade man några minuter på sig att komma på ett bra rim på det. Vi måste ha hållit på i timmar, för rätt som det var kände vi oss alla trötta, så trötta att vi nästan svimma. Några av mina favoritrim som togs upp var:

Bara så ni vet, jag är en poet, här var ordet poet det ord som drogs upp ur hatten. Detta var mitt absoluta favoritrim.

Hellre Pyramid affärssystem än Cyanideksem, här var ordet affärssystem det ord som drogs upp ur hatten. Måste säga, detta rim var lika fantasifullt som makabert.

Alla barnen lekte i poolen, förutom Lotten, hon låg på botten Ett gammalt ”Alla barnen” rim, lika roligt nu som för 15 år sedan. Här var ordet Lotten (som i vinstlott)

Go och glad kexchoklad Tror detta var en gammal slogan för Kexchoklad en gång i tiden. Ordet som skulle rimmas på var iallafall kexchoklad.

Detta var bara några av de säkert hundratals rim som vi kom på under kvällen förra helgen, har ni något grymt bra rim? skriv gärna i en kommentar. Alltid roligt att läsa nya finurliga rim.