Coola prylar att köpa – felkodsläsare och sovapp

Det finns en hel del coola teknikpryl som man kan köpa ifall man gillar sånt, nedan är två teknikprylar som jag rekommenderar.

NapBot – bra sömnapp

Jag vill avsluta med att nämna en app som hjälpt mig mycket sedan jag började använda den. NapBot är en app som hjälper till att hålla koll på din sömn. Jag känner mig ofta trött och denna app har verkligen bekräftat för mig hur viktigt sömnen är. Jag kan se en tydlig korrelation mellan trötthet och nätter där jag sover få timmar och/eller nätter då det varit extra bullrigt i området. Det har gjort att jag gått och lagt mig tidigare. Jag har även köpt öronproppar för att försöka undvika buller som jag inte kan kontrollera. Det kan låta som självklara saker, men det blir så mycket enklare när någon, eller i detta fall något, säger till en och pushar en till förändring.

Felkodsläsare – ha koll på bilen

Med en felkodsläsare kan man utföra diagnoser på bilen. På läsaren får man upp en felkod ifall det är något fel på bilen, detta kan hjälpa en för att laga bilen utan att spendera flera timmar för att hitta vad som är fel.

Jag Detta var bara två av flertalet teknikprylar som jag rekommenderar, kanske skriver om dessa någon annan gång.