Vikingar gör leksaker roligare

Att sitta och leka med leksaker är något som alla barn förmodligen tycker om att göra, För de allra yngsta brukar det inte ens spela någon större roll vad det är för leksaker. Detta är något som tyvärr försvinner ju äldre man blir, när man väl börjar första klass har man redan tappat bort leklusten för vad som helst, och man vill bara leka med specifika saker. Helst det som ens vänner leker med.

Att det blir såhär har mycket att göra med föräldrarna, ofta brukar föräldrar avstå att köpa en docka till en pojke och en till en flicka. Då lär sig barnet vad de bör leka med och inte.

Det är därför som vikingtoys.se är ett sånt bra företag. De har förstått att barn gillar att leka med de flesta saker och därför har de flera olika sorters bilar, djur och former som alla barn kan leka med. Det som gör leksakerna ännu mer speciella utöver deras fria lekform är att de är helt PVC-fria, vilket gör dem både giftfria och miljövänliga, något som varje förälder uppskattar. Vad som också uppskattas är att barnen själva kan lära sig genom enkel lek. Då designen på leksakerna är såpass lätta kan även en 1-åring förstå hur det är tänkt att leksaken ska fungera. Då leksakerna är gjorda i plast kan de enkelt lekas med både inne och ute, och då de går att diska i diskmaskin, går de att leka med i alla sorters väder.

För att fira detta grymma koncept kommer här ett litet rim:

Föräldrar vill att barnen ska göra annat
I deras värld har tiden stannat
Att barn vill leka hela dan är troligare
Vikingar gör med andra ord leksaker roligare

Detta var bara ett kort rim som tog ca 1-2 minuter att komponera ihop. Nästa gång blir det ett rim med längre betänketid.